Podcast

Domján Áron

A második adventi adásomban, Domján Áronnal agykontroll oktatóval beszélgetek. Már nagyon régóta szerettem volna az agykontrollal kapcsolatban egy interjút készíteni és most így karácsony előtt- szerintem a legjobb időszakban- sikerült is Áronnal felvennünk egy adást.

Az epizódban hallhattok az agykontroll technikáról, az elcsendesedés, befeléfigyelés művészetéről, a karácsonyra való hangolódásról és az interjú végén egy szuper relaxációs technikát is megosztunk veletek. Hallgassátok és használjátok egészséggel, szeretettel!

Kozma - Vízkeleti Dániel

Az első adventi adásomban Kozma- Vízkeleti Dánielt hallhatjátok. Dániellel már tavasszal készítettem egy interjút és a nagy sikernek köszönhetően úgy döntöttem a ünnepeink lélektanával kapcsolatban újból vele szeretnék beszélgetni.

A család-pszichoterapeutával a karácsonyról, a meghitt pillanatokról, a felgyorsult világunkról és az ünnepeink átalakulásáról beszélgettünk.

Fogadjátok az adást szeretettel és áldott várakozást kívánok mindenkinek!

 

Rátonyi Kriszta

A mai adás számomra igazán különleges. Beszélgetőpartnerem az egyik legjobb barátnőm, Rátonyi Kriszta az MTVA legnépszerűbb műsorvezetője.
Krisztával 15 éves korunk óta ismerjük egymást és még nekem is furcsa volt, hogy egy podcast adás keretein belül csacsogunk.
Egy-egy pohár bor mellett nevettünk, nosztalgiáztunk, lelkiztünk és mély témákat érintettünk.

 

Máté Boróka

A mai adásban, Máté Borókával, vegán pszichológussal beszélgetek. Borót a saját otthonomba invitáltam és egy kellemes kávé mellett beszélgettünk az önismeret kérdéseiről. Boró életszemlélete, kedvessége, figyelmessége és az emberekhez való kapcsolódása nem mindennapi.

Szenvedélyesen kutatja és tanulja is az erőszakmentes kommunikáció alapelveit és gyakorlati lehetőségeit, munkája során szeretettel használja és tanítja is ezeket.

 

Czukor- Szabó Anett

A mai adásban Czukor- Szabó Anettel beszélgettem a Szeretest projekt egyik megálmodójával.

Miként hat a testünkre az állandó stressz, a lélek állapota? Milyen következménye lehet annak, ha nem tudjuk szeretni a testünket, elfogadni önmagunkat?

Hogyan szerethetjük azt, akit a tükörben látunk?

Anett mesélt a saját gyermekkoráról, az önelfogadásról, az önszeretet pszichológiájáról és a Szeretest projektről, amit minden nőnek szívből ajánlok.

Semjén Nóri

A mai epizódot már alig vártam, hogy “napvilágra hozzam” nektek. Semjén Nórával az Anyakivan vlog megálmodójával beszélgettem. Nos…régen nevettem ennyit interjúztatás közben. Nóri humora, öniróniája, munkássága, élettapasztalata, anyai képe elvarázsolt és azt gondolom, ha csak szeretnétek egy kicsit is kiszakadni a hétköznapokból akkor mindenképpen hallgassátok meg ezt a Lélek Koffein részt. Kezdő és leendő anyáknak pedig kötelező letölteni ezt a podcast adást. Fogadjátok a beszélgetésünket sok szeretettel!

Szabó Doris

A mai adásban szeretném nektek bemutatni Szabó Dorist, aki szépség mentorként dolgozik. Dorissal egy gödöllői étteremben találkoztunk, ahol azonnal egymásra hangolódtunk és bár órákon keresztül tudtunk volna beszélgetni, sajnos az idő véges volt, de a podcast epizódot felvettük, ami szerintem nagyon sokatoknak erőt fog adni. 

Steiner Kristóf

Kimerem állítani, hogy az egyik kedvenc beszélgető partnerem lett, mert minden szavában ott a hitelesség, és az önazonosság. Utazó életstílusáról, útkereséséről, önismeretről, lélekről, tudatos életvitelről, a jó élet kulcsáról és a jövőbeli terveiről beszélgettünk.

Empathy Kávézó

Különleges kiállítással ünnepelte újranyitását az Empathy Cafe&Bistro speciality kávézó, a Magyar Vöröskereszt első kávézója. A kiállítás megnyitása kapcsán interjút is készítettem Kardos Istvánnal, a Magyar Vöröskereszt főigazgatójával a kávézóról, Simon Gabriellával a kiállítás egyik szervezőjével. Fogadjátok az adást sok szeretettel!

Power Mom

A mai adás különleges lesz, mert egyszerre két interjúalannyal beszélgettek. A Power Mom Cub megálmodói, Hirsch Zsanett és Nébald Alexa energiabombaként robbant a podcast éterébe és az energiájuk szerintem benneteket is magával fog ragadni az epizód hallgatása.

 

Németh Franciska

A mai adásban, Németh Franciskával beszélgettem. Franciskát a Barátok közt egyik szereplőjeként ismerte meg a nagyközönség, de ma már a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályának ápolója. Francival egy 11.kerületi kávézóban beszélgettünk, és azonnal megtaláltuk a közös hangot, a számtalan nevetés mellett komoly dolgokról is szó esett. Imádtam a beszélgetést, fogadjátok szeretettel!

Indul az őszi szezon!

Ezt az adást hajnalban vettem fel. Egyedül. A nappaliban. Amíg a családom aludt én nektek meséltem. Érdekes, mert 4 napig készültem rá, aztán végül ott hagytam minden jegyzetemet a sarokba és elkezdtem “mankó” nélkül és igaz kicsit olyan lett az eleje, mintha még én is aludnék, de úgy éreztem, akkor leszek a “leglélekkoffeinesebb”, ha hajnalban beszélgetek veletek egy picit.

Kovács Orsolya

Ismerkedjetek meg Kovács Orsolyával, a Yurkov Szalon alapítójával. Orsiból árad az erő, a nőiesség és nem mellesleg a hitelesség.

A stílusos nő sikeresebb, mint az, akinek a külseje nincs harmóniában a lelkével? Mi az a stílus? Vajon tanulható? Honnan ered?

Mivel foglalkozik egy stílustanácsadó?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

Kozma-Vízkeleti Dániel

Dániellel való beszélgetesemet imádtam. Lenyűgözött és elvarázsolt. Beszélgettünk a válásról, az elválás nehézségeiről, a családterápiáról és a mozaikcsaládokról.

Hallgassátok nagyon sok szeretettel!

Szauer Judit

Sokan tudjátok, hogy Lélek Koffein mellett a PR/ kommunikáció szférában dolgozom, így Judittal való beszélgetésem nagyon is a szívemhez közel állt. Judit, 2010 óta több hazai gasztronómiai vállalkozás kommunikációs stratégiájának kialakításában, márkák felépítésében, sikeres rendezvények lebonyolításában vett részt. Hallgassátok szeretettel!

Somody Betty

Más podcastereket nem a konkurenciának tekintek, hanem a tanítóként tekintek rájuk.

Sőt! Imádom mind a külföldi, mind pedig a belföldi podcast adásokat hallgatni. Betty kéthetente megjelenő epizódjaiban a wellness megannyi témáiról beszélget vendégeivel. Bettyvel együtt úgy gondoltuk, hogy igenis mi podcasterek, alkossunk közösséget és osszuk meg tapasztalatainkat egymással.

Hallgassátok szeretettel!

Ivanova Daniela

Daniela,blogger, újságíró, énekesnő, számomra nekem ő a nagybetűs csoda. Lena így nyilatkozik a pozitív, életvidám, életigenlő szemléletéről:

„Legyen egészség, ne fájjon semmim. A családtagjaim is érezzék jól magukat. Legyen annyi pénzem, hogy tudjak mit enni. Legyen némi csinos ruhám, kis sminkem, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. Legyenek barátaim, szerelmem, sikereim a karrieremben.”

Szabó Kitti

Kitti Youtube csatornáján mutatja meg nekünk az élet nem tökéletes oldalát. Humorral, öniróniával és szarkazmussal teli platformján az élet sava-borsa megtalálható. Beszélgetünk az anyaságról, a pályafutásáról, az egészségéről, a minden napjairól és a vloggerkedésről.

Fogadjátok sok szeretettel!

Kádár Annamária

Dr. Kádár Annamária neve sokak számára ismert: mesepszichológia mese- és szakkönyveivel számos szülőnek, nevelőnek segít a gyermekek világának megértésében.

Olyan szerencsésnek mondhatom magam, mert Anna igent mondott az interjú felkérésemre. Beszélgettünk a mesékről, a mesék fontosságáról, a mesék felnőtteknek szóló hatásairól, a mesepszichológia sikeréhez vezető rögös útról.

Fogadjátok szeretettel! Kriszta

Kun Zsófi

Még a vírus okozta karatén helyzet előtt beszélgettem Kún Zsófiával. Nem tagadom, Zsófi az Én coachom, akinek a személyisége már az első pillanattól kezdve elvarázsolt.

Zsófiszemlélete szerint, minden egyes lépés egy tapasztalattal gazdagít, és erősít, így minden akadály leküzdése új ajtókat nyit ki előtte, amin átléphet egy újabb színterébe az életének. Abszolút egyetértek vele. Úgy gondolom, hogy Zsófival készített interjúm mindannyiunknak nagyon inspiráló és motiváló lehet így a karantén időszak alatt is.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

20 évesen részt vettem egy előadáson. Egy színházteremben ültem és az előadó minden szava, lelke, mozdulata, jelenléte elvarázsolt. Csillogó szemekkel néztem őt Tudtam!! Tudtam, hogy ez az út!

Ő is az út. Adni. Fejleszteni. Segíteni. Tanulni. Magamból. Magamnak. Másnak. Hittel. Erővel. Kedvességgel. Alázattal. Kegyelemmel. Ahogy ő is “hirdeti”: Hálával. Sosem akartam pszichológus lenni. Valószínűleg nem is leszek az, viszont azóta több előadásán részt vettem és majdnem minden könyvét kiolvastam. ❤️🙏🏻 

Rácz Dóra

Bárki, bármit mond, igenis angyalok léteznek! 

Köztünk is.

És én találkoztam is egyel! 🙂 Kedvessége, nyitottsága, mérhetetlen nagy figyelmessége és sugárzó szépsége páratlan.

Ő Rácz Dóri, a Bókay Gyermekklinika futónagykövete. Az ilyen “csodaemberekért” is imádom a munkámat! 8 éves futó múltjával boldogan és elhivatottan állt be a futónagykövetek körébe. A Bókay Gyermekklinikán gyógyult kisfiával fut magukért és a klinikán gyógyuló gyermekekért!

Végh Zsolt

Mérhetetlen nagy örömmel jelentem be, hogy Végh Zsolttal készítettem egy interjút, aki a Tajgetosz Show és az Anzselika Habpatron című produkcióknak a kreatív menedzsere.

Zsolt mesélt a hivatásáról, a produkciókról, Fekete Ádámmal és Stefanovics Angélával való közös munkáról, a színházi/kreatív világról és a két produkció nagy sikeréről.

Én imádtam! Remélem nektek is tetszeni fog.

Fogadjátok nagyon sok szeretettel!

Dr. Buda László

Szerintem, minden ember egyszer az életében elgondolkodik azon, hogy kivel ülne le egy kávé mellett beszélgetni. Egy példaképpel, egy híressemberrel, egy idollal, egy “hétköznapihőssel” stb… Én is így voltam. A második season előtt nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy kiket invitáljak meg a Lélek Koffein Podcast műsorába.

Domján Mia

Te tudod mi az a Kundalini jóga?

És a Sat Nam jóga? Ebben az epizódban Domján Miával beszélgettem, aki beavat bennünket a nőiességünk kibontakozásának pozitív hatásairól, illetve a meditáció és a jóga értékeiről.

Tudatosság. Erő. Hála. Energia. Nőiesség. Anyaság.

Hallgassátok szeretettel! 

Matics Kata

Matics Kata, online egészségkommunikációs szakértő, az Intima.hu egészségportál alapító-ügyvezetője, valamint az EgészségKommandót üzemeltető Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület ügyvezető alelnöke. 2001 óta dolgozik a média világában, amely idő alatt értékes tapasztalatokat szerzett print, majd online területen a legnagyobb hazai kiadóvállalatoknál… 

Hallgassátok szeretettel! 

Dr. Ferenczi Adrienn

Világ életemben imádtam a gyógynövényeket és azonbelül is a természetes gyógyteákat. Bő egy évvel ezelőtt kezdtem el igazán foglalkozni ezzel a “szakterülettel”

és egy nagyon kedves barátnőm javaslatára kerestem fel dr. Ferenczi Adriennt, szakgyógyszerészt, diplomás Ayurveda szakértőt és szaktanácsadót, aki nagy örömömre igent mondott az interjú felkérésemre. 

Tóth Réka Ibolya

Tóth Réka Ibolya a meditáció és a tudatos jelenlét világába avat be bennünket. Réka Ibolya a MNDFL flow alapítója, ami hozzásegíti az embereket, hogy elkötelezettek maradjanak egy tudatosabb életáramlásban és a jelen megélésében.

Pauer Krisztina

Amikor akasztják a hóhért… A 0.adásban Én szólalok meg.

Mesélek a kislányomról, magamról, a hivatásomról, a válságomról és a mindennapjaimról.

Gyerekkorom óta mikrofon közelben vagyok most mégis leírhatatlanul izgultam…