blog és podcast

Amit neked írok, ahol hallatom a
hangomat és ahol megosztom másokét is…

NŐI. ÉLET. ERŐ.

blog

Ezzel kezdődött mindaz, ahol ma tartok. Ahol tartok emberként és ahol tartok a karrieremben. Ennek köszönhetem, hogy mára ez a két dolog nem válik el egymástól, és azzal foglalkozhatom,
ami én magam is vagyok.

2016-ban, 2 év egyedülálló anyaság és – mára már tudom –, egyfajta önkrízis okán kezdtem el írni, gondolataimat és érzéseimet őszintén „papírra” vetni. Ez segített tisztábban látni önmagamat és
másokat is; segített kiigazodni a fent és a lent örök körforgásában.

Éreztem magamban az erőt, hogy ezt megtegyem és jó volt megosztani az utamat másokkal is. A blogom napról napra egyre népszerűbbé vált, és az olvasóim, a közösségem elképesztő energiákat, felelősségtudatot mozgattak meg bennem.

Így lett az elfoglaltságból hivatás: hogy sok ezer ember mellett lehetek ott az ő útjukon.

podcast

Inspiráció, tanulás, ösztönzés: olyan megfoghatatlan dolgok, amik előre visznek minket, sokszor váratlanul találunk rájuk és gyakran más emberek személyében sodorja elénk az élet.

A blogom népszerűsége segített felismerni, hogy az írásaim több ezer embernek adnak energiát a mindennapokban, és ennek köszönhetően álmodtam meg – mertem megálmodni –, majd megvalósítani, hogy a blognak hangot is adjak.

Így indult el a Lélek Koffein Podcast sorozat.

Egy platform, ahol megosztom mások hangját is, ahol olyan emberekkel beszélgetek, akik engem is ösztönöztek, akiktől tanultam, akik saját gondolataikkal, tapasztalataikkal, múltjukkal és jövőképükkel képesek másokat is inspirálni.