Lelkünk benne!

Önismereti kártyacsomag

neked készült

Megszólítottam kilenc hitelesen önazonos embert, olyanokat, akik talán a legtöbbünknél messzebbre jutottak az önismereti úton, hogy mondják el, ők hogyan csinálják.

Mi tölti fel őket, milyen praktikákkal lendülnek túl a mélypontokon, hogyan élik meg az örömöt, miként fordulnak oda másokhoz, mitől óvnának, mire biztatnának, mi a titkuk. Milyen szabályokhoz tartsuk magukat az élet nevű társasjátékban, ha nem legyőzni akarjuk a többieket, hanem együtt nyerni velük.

Tíz rövid tipp – mindössze ennyit kértem tőlük, és tizedikként magamtól is. Személyes mantrák, önerősítő rutinok, bevált gyakorlatok, apró küldetések, szokatlan perspektívák, sorsfordító üzenetek, lecsendesítő rituálék, megélt bizonyosságok, boldogságbonbonok.

Ami összeállt így, sokunkat megtarthat. Persze nem old meg semmit helyettünk, de akár naponta adhat egy iránymutatást, új inspirációt, hogy rá tudjunk találni a saját utunkra. 
És ha megszólítanak majd, mi is tudjunk érvényes válaszokat adni.

10 × 10 gondolat, 100 kártyán – egy pakli, amely a lelkünknek oszt lapot.
Ez a Lélek Koffein kártyacsomag.

Van kedved játszani?

Játékmenet:

Ennél a játéknál nem kell másokat legyőznöd, hiszen a kártyaasztalnál egyedül te ülsz. 
Egy olyan játékos, aki aznap reggel felébredve talán bizonytalannak, elveszettnek, magára maradottnak érezte magát. 
Az előtted fekvő pakli – kártyáin száz kipróbált önismereti tipp tíz embertől, akik már kellően messzire jutottak ebben a játszmában – abban hivatott támogatni, hogy másnap egy magabiztosabb, vidámabb, reménytelibb játékos ülhessen le ugyanehhez az asztalhoz. 
És aztán a következő kilencvenkilenc napon megint. 
Ez tehát egyolyan játék, amellyel önmagadat nyerheted meg. 
Húzz egy lapot!

szerzőink

Lelkünk benne!

Önismereti kártyacsomag

18 000 Ft

ebből az áfa tartalom: 3827Ft

+ szállítási díj

SZÁLLÍTÁS & fizetés

22.000 ft feletti vásárlás esetén a kézbesítés ingyenes.
Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák

Szondy Máté

klinikai szakpszichológus,
családterapeuta, kutató

„Az önismeret számomra azért fontos, mert így kevésbé vagyunk kiszolgáltatva az automatikusan megjelenő érzéseinknek és gondolatainknak. 
Ha ezen belső élményekkel kapcsolatban nincs meg a tudatosság, akkor sokszor érthetetlennek érezzük a saját reakcióinkat, vagy épp utólag megbánjuk őket. Önismeret nélkül tehát ki vagyunk szolgáltatva a nem (vagy alig) tudatosuló élményeinknek. A megfelelő önismeret segít abban, hogy jobban rálássunk a félelmeinkre, vágyainkra, gondolatainkra – és így a lehető legbölcsebb reakciót adjuk rájuk.”

Lénárt Viktor

vezető- és szervezetfejlesztő,
coach

„A sikeres vezetők az én megértésemben egyszerre sikeresek az üzletben és 
a magánéletükben. Az önismeret mindkét vonalon elengedhetetlen – kulcs önmagunkhoz, ezen keresztül a sikeres, versenyképes szervezet építéséhez, illetve a saját, személyes boldogságunkhoz, kiteljesülésünkhöz is.”

Kozma-Vízkeleti Dániel

klinikai szakpszichológus,
kiképző család-pszicho-
terapeuta

„Saját kapcsolati mintáinkra, elképzeléseinkre, várakozásainkra, érzékenységeinkre való rálátás – ez az önreflexiónk alapja. Ráadásul, tapasztalatom szerint mások megértéséhez is önmagunk megértésén keresztül vezet az út. 
Ez az út pedig – saját magunk felfedezése, az önreflexiónk mélyítése – soha nem ér véget. 
Az önismereti munka komoly, gyakran érzelmi megérintődéssel járó folyamat, mely méltó időt, elszánást és jelen-létet kíván.”

Balatoni József

történelemtanár,
író, tréner

„Történelemtanár vagyok, író, előadó, tréner, szakértő, influenszer. Meg még egy csomó minden. Szeretem magam az élet legkülönbözőbb területein kipróbálni, ami már önmagában egy szuper önismereti út. A lényeg, hogy szeressem, élvezzem azt, amit csinálok, és legyen meg 
a szakmai-emberi kémia, mert én így 
és ettől működöm.”

Tomán Szabina

üzletasszony

„Az önismeret során szembenézünk hibáinkkal, gyengeségeinkkel, majd azokat megdolgozva, javítva – mint a fejlődés mérföldköveit – beépítjük az életünkbe. Az önismeret felelősségvállalást is jelent, olyan értelemben, hogy nem mástól várjuk saját boldogságunk és boldogulásunk kulcsait. És nem utolsósorban, számomra az önismerettel az is összekapcsolódik, hogy tudatossággal éljük a jelent és tudatosan tervezzük a jövőt.”

Rambala Éva

erőszakmentes
kommunikációs tréner

„Számomra az önismeret a szabadságot jelenti elsősorban. A saját önismereti munkám alapvetően az Erőszakmentes kommunikációra épül. Azt tanítom, amiben hiszek, és ami számomra a legtöbbet adta: úgy kiállni önmagamért, hogy közben senkit ne kritizáljak, 
és képes legyek empátiával jelen lenni, akkor is, 
ha elsőre támadásnak hangzik, amit hallok. 
Így egyre több szeretetteljes és kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatot tudok kialakítani 
és fenntartani a családommal, a barátaimmal 
és a munkatársaimmal.”

Pauer Krisztina

a Lélek Koffein alapítója,
önismereti tréner, coach

„A Lélek Koffein márka építése a missziómmá vált. Az önismeret, az öngondoskodás, mentális egészségünk karbantartásának fontossága ma már az életem szerves része. Megszállottan dolgozom az álmom megvalósításán: azon, hogy segítsek másoknak kezelni az elakadásokat 
és kríziseket, utat találni az egyensúly és az önazonosság felé, megtalálni az erőt, 
a biztonságot és a stabilitást önmagukban. 
Bízom benne, sok emberhez eljut 
a kártyacsomagom, amit 9 csodás, 
önismeretben jártas szakemberrel 
álmodtam meg.”

Kádár Annamária

pszichológus, tréner,
egyetemi oktató

„»Jó volna jegyet szerezni és elutazni Önmagunkhoz, hogy bennetek lakik, az bizonyos« – írja József Attila. Számomra ezt jelenti az önismeret: egy folyamatos utazást Önmagam felé. Elcsendesedés, mindennap egy kávé Önmagammal, szüntelen önreflexió. 
Látni az erősségeimet, fejlődési feladataimat 
és azt is, hogy időnként elbukom a saját történetemben. És végül egy vállveregetés: elegendő elég jónak lenni. Bőven elég.”

Herner Dorka

pszichológus, coach

„Az önismeret számomra egy univerzális eszköz: tudom használni az életem bármely területén, bármilyen helyzetben. Az anyaságom útján – amelyen húsz éve indultam el, és öt gyereket szültem – az egyik pillanatban mankó, 
a másikban matrac, a harmadikban repülő volt, tehát mindig vitt valahová. A kapcsolataimat is 
az önismerettel tudom leghatékonyabban ápolni. 
Az önismeret az egyik fő eszközöm ahhoz, hogy magamat rendben tartsam, amivel a legjobbat teszem másokkal is.”

Forray Niki

üzletasszony

„Nagy álmom, hogy minél több helyen jöjjön létre boldogság- és szabadságközpontú céges kultúra Magyarországon. Mert e szemléletmód és 
a szereteten alapuló vállalati kultúra 
a munkatársak munkahelyi szabadságán felül a vezető személyes szabadságát, anyagi, időbeli 
és földrajzi függetlenségét is biztosíthatja. 
1993-ban indítottam lufis vállalkozásomat egy picike, másfél szobás lakásban, teljesen a nulláról. Mára a cégem, az unnepekaruhaza.hu (partikellékek) és az új szerelemprojektem, a Santai Home&Living (kézműves lakásdekoráció és lakberendezés Baliról) több mint 10 ezer terméket forgalmaznak és iparáguk 
meghatározó szereplői lettek.”